Offtrack

Reisorganisatie voor bijzondere bestemmingen

browser frame Offtrack
Rekall biedt efficiënte, professionele service. Ingrid staat in voor het ontwerp, denkt mee met haar klant, to the point en heel communicatief. Haar ruime ervaring zorgt ervoor dat ze meteen kan beantwoorden aan je verwachtingen. Dankzij Rekall ziet mijn vernieuwde website in de reissector er overzichtelijk en aantrekkelijk uit. Heel erg tevreden met de samenwerking, de positieve feedback over de website bevestigd dit alleen maar! Kris Lippens, CEO

Over Offtrack

Offtrack organiseert actieve reizen naar bijzondere bestemmingen in een relaxte sfeer en voor kleine groepen. Kris Lippens, de mastermind achter Offtrack, organiseerde en begeleidde al tal van groepsreizen voor verschillende organisaties uit België, Nederland, Frankrijk en Bolivië.

Duidelijke structuur

Voor zijn website wou Kris elke bestemming uitgebreid aan bod laten komen. Wij hebben elk reisdoel opgesplitst in duidelijke segmenten met een gedetailleerd programma, routes via Google Maps, vele foto's en praktische info.

offtrack
offtrack

Voorbije reizen en testimonials

We vonden het ook belangrijk dat de bezoekers van de site de voorbije reizen kunnen verkennen en de testimonials van de vele tevreden reizigers kunnen lezen.

offtrack

Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor: informatie architectuur, design, frontend, programmatie.