bert balcaen

Bert Balcaen

Developer

Bert is de developer en informatie architect van Rekall. Hij ontwerpt databank structuren op maat in PHP, Python, Angular, Laravel, JavaScript en andere talen. Bert heeft een Master in Advanced Interaction (IAAC, Barcelona) en een postgraduaat in User Centered Design (KULeuven).

ingrid stojnic

Ingrid Stojnic

Front-end en UX developer

Ingrid is onze webontwerper en front-end developer. Haar specialiteiten zijn analyse en informatie architectuur, wireframing / prototyping, UX and UI. Ze organiseert ook workshops en cursussen over webdesign.

tom suykens

Tom Suykens

Identiteit en huisstijl

Tom ziet zich zichzelf als een toegepast ontwerper. Hij legt geen vormen- of beeldtaal op aan de klant, maar zoekt juist naar een taal die één kan worden met de opdracht. Daarom is hij ook actief in verschillende takken; tv-generieken, ontwerp en zetwerk van boeken, huisstijlontwikkeling, affiches, campagnes, scenografie, signalisatie etc...

Lies Poignie

Lies Poignie

Contentarchitect

Lies is naast tekstschrijver, corrector en redacteur ook contentarchitect: ze begeleidt organisaties en bedrijven in het bepalen van hun ideale contentstrategie. Website, apps, nieuwsbrief of andere kanalen, met passie en goesting leidt Lies je via interactieve workshops naar een klantgerichte communicatiestrategie.

Anita Geens

Anita Geens

SEO en marketing online strategist

Anita is onze content marketeer en online strategist. Ze is heel vlot in het samenstellen van nieuwsbrieven, sociale media en marketing campagnes.