Filtered on sector: overheid

Diversiteitspraktijk

Praktische tips rond diversiteit en samenleving voor professionals en vrijwilligers

browser frame Diversiteitspraktijk
Dankzij de uitstekende samenwerking met Rekall zijn de websites atlas-antwerpen.be en diversiteitspraktijk.be ontstaan. Bert en Ingrid zijn bijzonder aanspreekbaar en flexibel, en denken altijd constructief en proactief mee met ons, of het nu gaat over het maken van een nieuwe website of om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan een bestaande website of om die te optimaliseren. Door hun kennis en vaardigheden konden we onze visie op toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor moeilijker bereikbare doelgroepen ook technisch laten uitwerken op atlas-antwerpen.be (met een structuur die ruimte laat voor vertalingen, door de implementatie van Readspeaker of door het prominente gebruik van pictogrammen o.a.). Ook in noodgevallen kunnen we steeds heel snel op hen rekenen, soms zelfs buiten de werkuren. Bert en Ingrid zijn een bedrijf waarbij je je geen nummer voelt als klant en waarmee je vol vertrouwen (ook) vernieuwende projecten kan opstarten. Bedankt Rekall! Sophie, communicatiemedewerker bij atlas, integratie & inburgering

Over Diversiteitspraktijk

Diversiteitspraktijk.be is een project van Atlas, integratie & inburgering Antwerpen. De site biedt informatie en praktische tips aan vrijwilligers, professionals en hun organisaties die de uitdagingen van de superdiverse samenleving willen aangaan.

Rekall volgde het hele proces op: van analyse, structuur en persona's workshops tot wireframing, user testings, ontwerp en ontwikkeling.

Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor: user testing, informatie architectuur, design, frontend, programmatie.