Filtered on sector: non-profit

Poëziecentrum

Kennis- en expertisecentrum Nederlandstalige poëzie

browser frame Poëziecentrum

Klant aan het woord

Voor onze nieuwe website poeziecentrum.be werkten we samen met Rekall en net zoals bij onze vorige samenwerkingen hebben een professioneel en prettig parcours afgelegd dat geleid heeft tot een mooi vormgegeven en praktische website die echt op maat van onze organisatie is. Onze werking omvat verschillende soorten deelwerkingen en die werden allemaal op een logische en praktische manier verwerkt in de nieuwe site. Rekall is een bedrijf op mensenmaat en houdt rekening met de mogelijkheden en beperkingen (tijd, financieel, …) van de organisatie. Wij werden bij elke stap van de ontwikkeling bevraagd, betrokken en geïnformeerd. Het eindresultaat is dan ook een website de volledig afgestemd is op onze noden en wensen. Stefaan Goossens, Documentatie-, studie- en informatiecentrum

Over Poëziecentrum

Poeziecentrum.be is dé plek voor poëzieliefhebbers met een rijke verzameling gedichten, evenementen en bronnen, gericht op de wereld van de poëzie in Vlaanderen en daarbuiten.

Uigebreid aanbod en externe API's

Veel modules binnen de site bestaan uit content die voortdurend wordt gevoed door externe API's, zoals databases over e-bookpublicaties, evenementen en boeken uit Belgische bibliotheken.

Wij hebben het uitgebreide aanbod van evenementen, educatie, collecties en publicaties binnen de website gemakkelijk vindbaar gemaakt door aan elk onderdeel een zoek- en filtersysteem toe te voegen.

Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor: design, frontend, programmatie.