Filtered on sector: non-profit

Klant aan het woord

De werking van vzw ‘de Rand’ is de afgelopen jaren geëvolueerd en een vernieuwing van onze websites drong zich op. Door de structuur van onze organisatie, met de verschillende deelwerkingen, doelgroepen en een berg aan informatie en content, was dat een hele uitdaging.

Rekall zorgde van bij de start van de samenwerking voor een duidelijke en realistische projectplanning. Ingrid en Bert werken zeer efficiënt, denken mee na met de organisatie en zijn vlot bereikbaar voor vragen en feedback.

We zijn enorm tevreden met het eindresultaat en krijgen geregeld positieve feedback van onze bezoekers. En niet onbelangrijk, onze eigen medewerkers ervaren de backend als enorm gebruiksvriendelijk en aangenaam om mee te werken. Topwerk!
Dorien, stafmedewerker online communicatie

Over de Rand

Vzw de Rand is een vereniging die het Nederlandstalige karakter van de Vlaamse Rand rond Brussel ondersteunt. De organisatie werd opgericht door de Vlaamse overheid.

De vzw beheert 7 culturele centra in het Brusselse met een breed aanbod van taaloefenkansen, cultuur, muziek, theater, film en vorming. De centra zijn: de Boesdaalhoeve, de Bosuil, de Kam, de Lijsterbes, de Moelie, de Muse en de Zandloper.

Één CMS voor 8 websites

De 8 sites worden aangestuurd door hetzelfde CMS. Ze zijn allemaal gebaseerd op dezelfde visuele en technische elementen, wat zorgt voor herkenbaarheid en eenvoud.

Maar toch heeft elk centrum ook veel vrijheid. De redactieteams kunnen de beschikbare elementen op verschillende manieren combineren om zo hun eigen verhaal te vertellen.

Het CMS maakt het ook gemakkelijk om inhoud op meerdere sites tegelijk te publiceren zonder dat je alles meerdere keren moet invoeren.

Voor dit project waren wij verantwoordelijk voor: frontend, programmatie.